Main menu

Cine suntem?

Smaranda Mladin

IMG_32191

Kinetoterapeut                                                                                                                                          

Consilier in alaptare

Educator Prenatal Certificat Lamaze

Doula                                                                                  

Tehnician maseur   

Terapeut Bowen                                                                                                                        

“Pasiunea pentru activitatile destinate gravidelor, bebelusilor si proaspetelor mamici din facultate. Am devenit Educator Prenatal Lamaze Certificat International (LCCE) in 2011, iar studiile masteratului le-am incheiat prin lucrarea intitulata « Kinetoterapia gravidei si lauzei ». Am continuat  cu specializarile de consilier in alaptare si doula si continui sa ma specializez in domeniu pentru a putea oferi mamelor si copiilor un sprijin cat mai complex,  bazat pe informatii corecte si de actualitate .”


Rodica Mladin

Terapeut Bowen

Tehnician maseur

“Terapeut Bowen si maseur profesionist atestat in: Masaj Somatic, Reflexoterapie, Masaj de drenaj limfatic, Masaj anticelulitic, Masaj terapeutic,  Masaj de lifting facial, Masaj de relaxare. « În medicină, nu spune “întotdeauna” și nu spune “niciodată” – totul e posibil…» . “


Alexandra Macavei

Educator Prenatal Certificat International Lamaze

“Atunci cand am devenit mama, informatiile pe care le-am primit la cursul Lamaze m-au ajutat extrem de mult in aceasta noua etapa a vietii mele. Am primit multe sfaturi de la cei din jur si din pacate nu cele mai bune. Asa a inceput pasiunea mea pentru tot ce inseamna sarcina, nastere si alaptare. Imi doresc ca mamicile sa beneficieze de informatii corecte si astfel sa poata lua decizii informate. Stiu cat a contat pentru mine si as vrea la randul meu sa fac acelasi lucru pentru alte mamici.”


Cristina Muresan

Cristina

Fiziokinetoterapeut

“Absolventă a facultății de Balneofiziokinetoterapie, UMF Cluj-Napoca,
Întotdeauna am fost pasionată de mișcare, de sport și de un stil de viață sănătos. În ultimul an de facultate am rămas însărcinată și mi-am dorit să continui activitatea fizică și în sarcină. Orele de gimnastică de la MaternityClub au devenit o plăcere pentru mine. Pe lângă mișcarea adaptată nevoilor mele, m-a atras și comunitatea de viitoare mămici. Toate treceam prin aceeași experiență, deci puteam face schimb de idei, senzații și sentimente. Dupa această perioadă unică, mi-am dat seama că aș vrea să fac parte dintr-o astfel de comunitate, prin care să ajut viitoarele mămici sa mențină o sarcina activa, care sa le ajute atât in sala de nașteri cât și in recuperarea de după. Va aștept cu drag sa facem mișcare împreuna!”


Elena-Roxana Mircea

Instructor certificat de gimnastica Pre & Postnatala

Instructor de Zumba, step-aerobic si fitball

“Let’s move(on)! Acesta este motto-ul meu! De când mă știu îmi place să fac mișcare, indiferent dacă e vorba de o simplă plimbare, de dans sau de exerciții aerobice. După mai bine de 7 ani în calitate de clientă la clasele de aerobic (tae-bo, step-aerobic, fitball, pilates, zumba) mi s-a propus să fiu eu cea care să țină o parte din aceste clase. Așa am început eu activitatea de instructor de zumba, step-aerobic și fitball timp de 4 ani. Mi-am dat seama că mișcarea îi ajută pe oameni, îi scoate chiar și pentru câteva minute din viața agitată și plină de griji pe care o au. Pentru mămici este mult mai important acest lucru deoarece grija lor trebuie acum să fie orientată nu numai pentru binele lor, cât și pentru binele bebelușului. După cercetări și învățare despre gimnastica pre & postnatală, am decis să adaug în lista mea și mămicile dornice de mișcare și bunăvoie! Experiența aceasta mi-a schimbat viziunea asupra a aceea ce înseamnă să fii mamă (mă refer și la partea fiziologică, dar și la cea psihică) și mai ales cât de folositoarea poate fi gimnastica înainte și după sarcină. Ceea ce mă bucură cel mai mult este folosul pe care îl au mămicile în urma claselor de gimnastică pre & postnatală și astfel, faptul că eu pot să ajut în acest proces, îmi aduce și mie bucurie!”Obiectivele noastre :

Sa oferim in mod special gravidelor si proaspetelor mamici, posibilitatea sa se bucure de servicii de gimnastica , masaj si cursuri special concepute pentru ele .

Cui ne adresam :

  • Gravidelor care doresc sa se pregateasca adecvat pentru sarcina si nastere
  • Gravidelor care prezinta diverse dureri, probleme de sanatate
  • Proaspetelor mamici care urmaresc sa revina la forma de dinaintea sarcinii
  • Tatilor
  • Familiei
  • Bebelusilor

Cu ce ne ocupam :

  • Gimnastica
  • Educarea femeii si a partenerului ei pentru perioada sarcinii , nasterii si etapa postnatala
  • Terapii si masaje