Main menu

Cine suntem?

Smaranda Mladin

IMG_32191

Kinetoterapeut                                                                                                                                          

Consilier in alaptare

Educator Prenatal Certificat Lamaze

Doula                                                                                  

Tehnician maseur   

Terapeut Bowen                                                                                                                        

” Pasiunea pentru activitatile destinate gravidelor , bebelusilor si proaspetelor mamici a inceput in perioada ultimilor ani de studiu. Din pacate, la noi in tara exista o lipsa majora de informatie si de kinetoterapeuti specializati in programe pentru gravide , nou nascuti si proaspete mamici, si astfel, am decis sa ma perfectionez in acest domeniu folosind surse bibliografice internationale si participand la cursuri de specializare nationale si internationale. Am devenit Educator Prenatal Lamaze Certificat International (LCCE) in 2011, iar studiile masteratului le-am incheiat prin lucrarea intitulata « Kinetoterapia gravidei si lauzei ». Am continuat  cu specializarile de consilier in alaptare si doula si continui sa ma specializez in domeniu pentru a putea oferi mamelor si copiilor un sprijin cat mai complex,  bazat pe informatii corecte si de actualitate .”

 


Rodica Mladin

Terapeut Bowen

Tehnician maseur

“Terapeut Bowen si maseur profesionist atestat in: Masaj Somatic, Reflexoterapie, Masaj de drenaj limfatic, Masaj anticelulitic, Masaj terapeutic,  Masaj de lifting facial, Masaj de relaxare. « În medicină, nu spune “întotdeauna” și nu spune “niciodată” – totul e posibil…» . “


Alexandra Macavei

Educator Prenatal Certificat International Lamaze

“Atunci cand am devenit mama, informatiile pe care le-am primit la cursul Lamaze m-au ajutat extrem de mult in aceasta noua etapa a vietii mele. Am primit multe sfaturi de la cei din jur si din pacate nu cele mai bune. Asa a inceput pasiunea mea pentru tot ce inseamna sarcina, nastere si alaptare. Imi doresc ca mamicile sa beneficieze de informatii corecte si astfel sa poata lua decizii informate. Stiu cat a contat pentru mine si as vrea la randul meu sa fac acelasi lucru pentru alte mamici.”


Ildiko Marica

Instructor de gimnastica pentru mamici si bebelusi

“Sunt instructor de fitness si aerobic de 10 ani. Din pasiune pentru sport si din dorinta de a invata mai mult, in anul 2015 m-am inscris la facultatea de Educatie Fizica si Sport. Intre timp s-a nascut fiul meu, Adam. “Impreuna” am terminat facultatea. El este motivul pentru care m-a fascinat dezvoltarea copiilor atat de mult incat mi-am scris lucrarea de licenta despre exercitiul fizic ca factor in dezvoltarea motrica, cognitiva si afectiva in primii doi ani de viata.
In era problemelor de sanatate, a sedentarismului si a obezitatii, mi se pare ca este datoria noastra, a parintilor, mai mult ca oricand sa ne educam copiii pentru un stil de viata sanatos. Acest proces incepe chiar de la nastere. BabyGym este o metoda ideala pentru a aduce bucuria de miscare in viata copiilor nostri.”

 


Obiectivele noastre :

Sa oferim in mod special gravidelor si proaspetelor mamici, posibilitatea sa se bucure de servicii de gimnastica , masaj si cursuri special concepute pentru ele .

Cui ne adresam :

  • Gravidelor care doresc sa se pregateasca adecvat pentru sarcina si nastere
  • Gravidelor care prezinta diverse dureri, probleme de sanatate
  • Proaspetelor mamici care urmaresc sa revina la forma de dinaintea sarcinii
  • Tatilor
  • Familiei
  • Bebelusilor

Cu ce ne ocupam :

  • Gimnastica
  • Educarea femeii si a partenerului ei pentru perioada sarcinii , nasterii si etapa postnatala
  • Terapii si masaje