Main menu

Gimnastica postnatala “mama+bebe”

Acest program te va ajuta sa pierzi kilogramele in plus, sa iti tonifici musculatura si in acelasi timp sa te distrezi impreuna cu bebelusul tau !

Revenirea in forma dupa sarcina nu inseamna sa sacrifici timpul petrecut cu bebelusul tau ! Gimnastica postnatala « mama+bebe »  iti ofera sansa sa revii in cel mai scurt timp la forma de dinaintea sarcinii sau chiar la o conditie fizica mai buna, toate acestea fara sa te desparti de bebelus ! Incluzandu-l in acest program de exercitii, va fi distractiv atat pentru tine , cat si pentru el, oferind oportunitatea ca tu sa iti refaci musculatura slabita pe perioada sarcinii. Bebelusilor le place sa isi vada mamele exersand, in special cand toate acestea se petrec  pe un fond muzical. Unii copii chiar vor adormi datorita miscarilor ritmice. Atat tu , cat si bebelusul tau, veti beneficia de numeroasele avantaje ale exercitiilor , in special daca le veti exersa impreuna. Daca bebelusul are alt program si mama  doreste sa  participe la acest curs poate veni singura.

Beneficii pentru bebelus :

Favorizeaza dezvoltarea psihica

Ajuta dezvoltarea corecta a oaselor

Usureaza cunoasterea asupra corpului

Dezvolta coordonarea si agilitatea

Relaxeaza

Stimuleaza dezvoltarea psiho-motorie

Imbunatateste concentrarea

Intareste legatura cu mama

Beneficii pentru mama:

Ajuta la recastigarea tonusului muscular

Ajuta la obtinerea unei greutati optime

Tonifiaza musculatura abdominala

Imbunatateste postura

Intareste musculatura planseului pelvian

Trateaza si previne incontinenta

Mareste mobilitatea

Reduce si trateaza durerile de spate

Imbunatateste somnul

Intareste legatura cu bebelusul

La noi totul este adaptat pentru tine si bebele tau. Poti sa-l alaptezi, te poti juca cu el, poti sa-l schimbi. In plus ai posibilitatea de a interactiona si cu alte mamici si bebelusi.

 Contraindicatii:

Stari febrile

Eruptii cutanate

Proasta dispozitie

Mai putin de o ora de la servirea mesei

Cursurile se tin cu Adela Boros, singurul instructor certificat de gimnastica postnatala KangaTraining din Romania. Fiindca in etapa aceasta, cand il ai si pe bebe mic cu tine si iti este mai greu sa te deplasezi , Adela organizeaza, atat in Cluj, cat si in Floresti. Acum nu mai ai scuza sa lipsesti de la miscare 😀 🙂