Main menu

Orar

Dragi clienti,

Incepand cu luna AUGUST reluam cursurile de gimnastica prenatala ONLINE. Multumim pentru intelegere!

Timpul este o resursa importanta pentru noi toti. Pentru fiecare programare, echipa noastra aloca timpul si priceperea unui terapeut alaturi de alte resurse specifice serviciului solicitat. Cand dvs anulati cu intarziere, noi nu mai avem timp suficient pentru a utiliza aceste resurse in favoare si beneficiul unei alte persoane.

Sistemul nostru de Programare servicii si orar online va ofera accesul optim al orarului si posibilitate de programare la orice ora disponibila dorita. De asemenea, va reaminteste rezervarile efectuate si va permite sa va razganditi si sa va puteti modifica opțiunile privind rezervarile facute. Politica noastra de anulare a programarilor tine cont ca uneori pot sa apara situatii total neprevazute, asadar VA RUGAM INSISTENT sa cititi POLITICA DE ANULARE A REZERVARILOR afisata in aplicatia de programari.

  • Pentru a vizualiza orarul claselor de Gimnastica PRENATALA / Antrenamente Posturale si a face programare  click aici
  • Pentru a vizualiza orarul si a face programare la Terapie Bowen / Masaj / Remodelare Starvac click aici.
  • Orarul si inscrierea pentru Cursurile Lamaze, Baby Bowen sau “Masaj Bebe” se fac DOAR telefonic la 0749993267.

* Maternity Club  isi rezerva dreptul de a modifica/ suplimenta orele si zilele de functionare in functie de numarul de inscrieri la cursuri. 

Va dorim zile cu activitati previzibile astfel incat sa va puteti bucura in liniste si relaxare de terapiile programate.

Cu drag, Echipa  Maternity Club