Main menu

Regulament

REGULAMENT

  1. Abonamentele sunt valabile 30 de zile incepand cu prima sedinta. IMPORTANT!  Cand abonamentul expira toate rezervarile dvs. ulterioare vor fi STERSE.                                                                                     
  2. Pentru participarea la curs este necesara programare. Aceasta se poate face online,  anticipat cu max. 14 zile sau cu min. 4 ore inainte de sedinta de pe urmatorul link www.supersaas.com/schedule/Smaranda_Mladin/Gimnasticadoar in baza unui abonament activ/ unei sedinte de gimnastica achitata in prealabil. Serviciile dorite se echita in contul MLADIN SMARANDA PFA Cod IBAN RO80BTRLRONCRT0481746001
  3. Politica de anulare a rezervarilor . Daca nu puteti respecta programarea* este obligatoriu sa va anulati programarea* cu minim 4 ore inainte, in caz contrar se va considera sedinta efectuata**.                

**De ce se aplica penalizari in cadrul sedintelor online? La fel ca si în cazul claselor sustinute în cadrul clubului nostru, rezervarile online sunt necesare pentru a putea estima resursele de care avem nevoie pentru a transmite online si stabili ce fel de serviciu se va desfasura in acel interval de timp, in functie de cerintele clientilor. Ex. Daca pentru ziua de marti , orele 9-10, nu sunt min. 3 gravide inscrise pentru serviciul de gimnastica, acel interval de timp va fi alocat altor servicii.