Main menu

Regulament

REGULAMENT                                                                                

  1. Pentru participarea la curs este necesara programare. Aceasta se poate face online,  anticipat cu max. 14 zile sau cu min. 4 ore inainte de sedinta de pe urmatorul link www.supersaas.com/schedule/Maternity/Gimnasticadoar in baza unui abonament activ/ unei sedinte de gimnastica achitata in prealabil. Serviciile dorite se echita in contul ASOCIATIA MATERNITY, IBAN: RO51BTRLRONCRT0666063401
  2. Politica de anulare a rezervarilor . Daca nu puteti respecta programarea* este obligatoriu sa va anulati programarea* cu minim 4 ore inainte, in caz contrar se va considera sedinta efectuata**.                

**De ce se aplica penalizari in cadrul sedintelor online? La fel ca si în cazul claselor sustinute în cadrul clubului nostru, rezervarile online sunt necesare pentru a putea estima resursele de care avem nevoie pentru a transmite online si stabili ce fel de serviciu se va desfasura in acel interval de timp, in functie de cerintele clientilor. Ex. Daca pentru ziua de marti , orele 9-10, nu sunt min. 2 gravide inscrise pentru serviciul de gimnastica, acel interval de timp va fi alocat altor servicii.