Main menu

Starvac – Tratament Anticelulitic – pagina in lucru

Toate femeile detesta celulita, dar acum exista STARVAC – Tratament Anticelulitic. Celulita este termenul care descrie acele buzunare de grasime care imping tesutul conjunctiv, rezultand un aspect denivelat al pielii, acele ingrozitoare depozite de grasime sub forma de “coaja de portocala” care iti apar pe corp (chiar si daca esti foarte slaba ! ) .

Ce este Starvacul si cum functioneaza ?

STARVAC – Tratament Anticelulitic este un aparat care efectueaza un masaj anticelulitic profund, combinand vacuum-ul (aspirarea), palparea si masarea si dranarea limfatica.

Aparatul Starvac SP 2 creaza o presiune la suprafata pielii, care este aspirata intre cei doi cilindri mobili ai rulourilor-ventuza, adaptandu-se automat caracteristicilor pliurilor cutanate formate. Odata cu deplasarea rulourilor-ventuza se produce actiunea masajului prin palpare-rulare si drenare. Cele doua spatule situate in fata si in spatele celor doi cilindri mobili contribuie la drenajul limfatic. In cele din urma , alti doi cilindri externi usureaza manipularea rulourilor-ventuze. Multumita acestor rulouri-ventuza, Starvac SP 2 solicita un debit de aer mai mic decat concurentii sai pentru o putere echivalenta cu a acestora.

STARVAC – Tratament Anticelulitic oferta rezultate garantate :

Starvac SP2 este singurul aparat ale carui rezultate au fost autorizate de CIDESCO (Comitetul International de Estetica si Cosmetologie). Timp de 6 luni, aparatul a fost verificat de acestia, testat si probat pe un numar considerabil de clienti care prezentau inestetismele clasice ale paniculopatiei edematofibrosclerotice (liposcleroza sau celulita): piele “coaja de portocala”, edem localizat, fibrozitate sau scleroza tesutului, durere la palpare, teleangiectazii difuze la membrele inferioare, relaxare cutanata. Fiecarui client i s-a facut o serie de tratamente cu Starvac (de la 10 la 30 de tratamente, in functie de caz), cu o frecventa de 2 ori pe saptamana. La sfarsitul ciclului de tratamente , CIDESCO a constatat ca:

 • pielea “coaja de portocala” a devenit o piele normala (85% din cazuri );
 • edemul localizat s-a redus cu 60% (70% din cazuri);
 • durerea localizata la palpare, fibrozitatea sau scleroza tesutului a scazut cu 95% (100% din cazuri).

Pe langa acestea, se mai poate observa faptul ca :

 • Reda supletea si elasticitatea pielii
 • Dreneaza sistemul limfatic
 • Stimuleaza musculatura;
 • Elimina rigiditatea in urma exercitiilor fizice;
 • Accelereaza procesul de recuperare.
 • Ajuta la remodelarea corpului

Tinand cont de cele mentionate mai sus, CIDESCO Italia a certificat faptul ca Starvac este eficient in tratamentul estetic al celulitei. De asemenea, STARVAC – Tratament Anticelulitic este primul tratament autorizat de FDA in Statele Unite pentru reducerea celulitei.

Eficienta tratamentului Starvac:

Rezultatele obtinute in urma tratamentului STARVAC – Tratament Anticelulitic pot varia de la o persoana la alta. Majoritatea clientilor observa rezultate satisfacatoare imediate. Efectele depind si in functie de organismul fiecarei persoane. Pentru obtinerea unor rezultate ideale, sunt necesare cel putin 10 sedinte, efectuate la intervale regulate cu pauze de maximum 4 zile intre sedinte. De asemenea, rezultatele tratamentului anticelulitic Starvac pot fi imbunatatite cu ajutorul unei alimentatii corecte, al sportului si al unui aport suficient de lichide.

Longevitatea rezultatelor obtinute in urma tratamentului Starvac variaza in functie de varsta, stilul de viata si genetica fiecarui individ. Sedintele ocazionale, insa, pot mentine rezultatele si ofera o imbunatatire continua.

Cat poti slabi cu Starvac?

Procedura Starvac nu este o tehnica de pierdere a kilogramelor ! STARVAC – Tratament Anticelulitic este o metoda de eliminare a celulitei, insa, dupa 4-5 sedinte se poate observa o reducere a circumferintei prin pierderea centimetrilor nedoriti. Tesutul adipos este cel care va fi indepartat si remodelat. Greutatea este influentata in mare parte de muschi si de nivelul apei din organism. Muschii sunt cei care trag la cantar, in schimb grasimea este usoara si pufoasa.   Deci in prima parte a curei de slabire trebuie sa controlam rezultatele cu ajutorul hainelor sau a unui centimetru.

Contraindicatii (motive pentru care nu ar trebui sa urmezi STARVAC – Tratament Anticelulitic):

 • Cei care detin implanturi metalice sau dispozitive electronice interne;
 • Femeile insarcinate
 • Cei care prezinta probleme ale pielii (acnee, rozacee, eczeme, arsuri etc.);
 • Cei care sufera de boli cardiovasculare, fragilitate vasculara sau varice.

Ce trebuie facut inainte si dupa tratamentul anticelulitic Starvac?

 • Se recomanda consumul a cel putin 8 pahare de apa cu 1-3 zile inainte si dupa tratament;
 • Exercitiile fizice usoare efectuate dupa tratament ajuta la modelarea corpului;
 • Majoritatea clientilor vor observa o roseata si caldura in zona tratata, insa aceasta senzatie va trece dupa cateva minute sau ore dupa tratament.

Cat costa tratamentul anticelulitic Starvac ?

 • Sedinta 30 min55 lei  sau Pachet 10 sedinte x 30 min – 450 lei
 • Sedinta 45 min75 lei  sau Pachet 10 sedinte x 45 min – 600 lei