Main menu

Terapia BOWEN

Baby Kineto-Bowen

Baby Kineto-Bowen, dureaza apx.15 minute, se recomanda bebelusilor si cuprinde exercitii terapeutice si terapie Bowen. La fel ca si in cazul copiilor, rezultatele sunt excelente!

Tratamentul functioneaza prin stabilirea echilibrului sistemului nervos producand mari schimbari in cazul bebelusilor care au suferit traume la nastere sau bebelusii care au sistemul digestiv prematur/ subdezvoltat. Se adreseaza tuturor problemelor cauzate de colici si alte cauze care produc disconfort bebelusilor – indigestie, balonare, gaze, constipatie, agitatie, astm, infectii respiratorii (viroze, raceli), gat intepenit, dureri, crampe musculare, canale lacrimale infundatate si altele.

Exercitiile terapeutice reprezinta o forma de “miscare” speciala, prin care, cu ajutorul terapeutului,  este antrenata musculatura bebelusului, se activeaza circulatia sanguina, se imbunatateste tranzitul si eliberarea gazelor din intestin, se elimina toxinele, toate fiind efectul unui complex de miscari, blande, dar ferm aplicate micutului, si sunt recomandate din primele zile de viata.

Acest tratament de cele mai multe ori are rezultate foarte bune inca de la prima sedinta.

Pentru informatii si programari, asteptam sa ne contactati.