Main menu

Curs de alaptare

Desi alaptarea este un proces natural, nu este intotdeauna usor. Lipsa experientei mamei poate ingreuna alaptarea.

In foarte putine maternitati sunt incurajate si sustinute mamicile care alapteaza. In cele mai multe dintre cazuri laptele praf este indicat cu foarte mare usurinta fara a fi cu adevarat necesar. Personalul medical deseori nu se ocupa sa iti arate cum sa alaptezi, iar odata obisnuit bebelusul cu tetina biberonului, acesta va reusi foarte greu sa suga de la san.

Ce e de facut pentru ca tu sa  alaptezi si sa ii oferi bebelusului tot ceea ce este mai bun, mai sanatos, mai plin de dragoste dupa nastere?

Secretul se afla in tine:

  • doreste-ti foarte mult acest lucru
  • pregateste-te pentru alaptare si informeaza-te adecvat : corect si de actualitate ! (este demonstrat ca unele dintre vechile rutini care inca se practica si sunt recomandate uneori chiar si de personalul medical sunt gresite si pot afecta alaptarea ) De ce este important acest aspect? Pentru ca de corectitudinea informatiilor depinde in mare masura succesul alaptarii bebelusului tau . Daca informatiile pe care le ai sunt gresite, risti sa pierzi startul corect in initierea alaptarii, apar probleme si poti esua cu alaptarea .
  • daca intampini probleme, apeleaza la specialisti in alaptare  care vor gasi o solutie la problema ta

Cu bucurie dorim sa anuntam ca incepand de astazi o avem alaturi pe Denisa Teodorescu, consultant certificat in alaptare si intarcare. πŸ‘ΆπŸΌπŸΌDe asemenea, Denisa este si medic pediatru, un lucru extrem de util pentru proaspetele mamici. πŸ‘©πŸ½β€βš•οΈAsadar, pentru a o contacta, sunteti doar la un click, apel sau e-mail distanta. Abia asteapta sa isi puna in aplicare cunostintele in favoarea bebelusilor vostri πŸ’πŸ½β€β™€οΈ