Main menu

Doula- Sprijin pentru travaliu si nastere

INDISPONIBIL MOMENTAN – Cand o doula este prezenta la nastere, travaliul este mai scurt, bebelusul este mai sanatos, iar riscul complicatiilor scade! 

 

Ce este o doula ?

Doula este o persoana specializata  care ofera srijin  fizic, sufletesc si spiritual in timpul sarcinii, nasterii si in primele saptamani dupa nastere.

Concluzia la care au ajuns cercetatorii in urma numeroaselor studii este ca sprijinul oferit mamei aflate in travaliu de catre o doula este mai eficient decat cel al personalului medical , al prietenilor sau al familiei.

Beneficii dovedite :

Cu 50 % scade riscul interventiei prin cezariana

Cu 40 % reduce riscul utilizarii forcepsului

Cu 60 % scade nevoia pentru epidurala

Cu 40 % scade nevoia  de oxitocina pentru inducerea sau augmentarea contractiilor

Cu 30% scade nevoia folosirii analgezicelor

Cu 25% scade durata travaliului

Cu pana la 51% creste rata alaptarii in primele 6 saptamani postpartum

Cu pana la 74 % creste stima de sine

Cu pana la 40 % scade anxietatea

Cu pana la 23 % scade incidenta depresiei in primele 6 saptamani postpartum

Nu sunt greseli de editare, beneficiile sunt semnificative !

Testimoniale

quotePe locul 1 pentru mine a fost alegerea de a te avea ca si doula pe timpul travaliului.Chiar daca in realitate am avut un travaliu lung, datorita sprijinului tau consider ca am trecut printr-o experienta foarte frumoasa si interesanta din viata mea...sprijinul moral, masajul de relaxare,apoi respiratiile m-au ajutat sa resimt o durere mult mai mica decat era in realitate si sa ma bucur ca am ajuns la capatul drumului. Tot sprijinul tau m-a facut sa am cea mai frumoasa intalnire cu minunea de Sarah  iti multumim Smara pentru tot!!! Iulia Redean

August 27, 2014

quotepe locul 1 pentru mine a fost alegerea de a te avea ca si doula pe timpul travaliului.Chiar daca in realitate am avut un travaliu lung, datorita sprijinului tau consider ca am trecut printr-o experienta foarte frumoasa si interesanta din viata mea...sprijinul moral, masajul de relaxare,apoi respiratiile m-au ajutat sa resimt o durere mult mai mica decat era in realitate si sa ma bucur ca am ajuns la capatul drumului. Tot sprijinul tau m-a facut sa am cea mai frumoasa intalnire cu minunea de Sarah  iti multumim Smara pentru tot!!! Iulia Redean

August 27, 2014

quoteCe fain! Eu zece copii de as mai face te-as chema doula la fiecare nastere! Veronica Iliescu

July 28, 2014